Bine ati venit, dragi parinti minunati, dornici sa va amuzati citind din povestirile noastre pline de umor!


Astazi, va vom purta intr-o calatorie amuzanta si plina de surprize in lumea nuntilor si botezurilor, insa nu din perspectiva voastra, ci din a noastra - a micilor bebelusi curiosi si adorabili care nu rateaza nicio ocazie de distractie si aventura!

AnneBebe - Costum Elegant Ceremonie Baiat 5 Piese Guler Sal Bleumarin LaKids 1639

Da, stim ca va intrebati cum am scris acest articol!


Ei bine, nu este nevoie sa va faceti griji! Noi, bebelusii, suntem inzestrati de la Dumnezeu cu puteri miraculoase. Dar asta stim doar noi. Ups, si acum si voi. Dar nu-i nimic, nu va vom spune secretele noastre. Si, aproape uitam! Printre prietenii nostri sunt si multi ingerasi care ne ajuta in orice ne propunem.


Sa revenim la ceea ce vrem sa va spunem noi astazi.


Stiti, noi bebelusii pe care voi ii aduceti pe lume, ne tot intrebam cum reusiti sa creati asemenea minunatii ca noi. Stim, de fapt am aflat ca incepeti amandoi printr-o intalnire "intamplatoare", apoi stabiliti ca va veti vedea urmatoarele zile la o cafea. Am aflat de la ingerasi ca stati o perioada asa, sorbind multe cafele pana cand viitoarele noastre mamici, adica voi, va mutati la viitorii tatici, dupa indelungile lor insistente.


Am mai aflat ca ei incearca sa va convinga sa va casatoriti, ca lor le plac copiii si ca vor sa aiba o familie cu voi. E adevarat mami?

rochita fetite eveniment

Dar voi, atat de bucuroase sunteti, ca nu doar ca acceptati, ci incepeti sa va ganditi cum arata ziua aceasta inainte chiar si cu ani. Dar nu trebuie, mami, sa va ganditi asa cu prea mult timp inainte.

@annebebe.ro Costumaș pentru botez de neuitat AnneBebe 🦋 www.annebebe.ro ________________________ 📍 Bucuresti, Magazin Unirea Shopping Center, Etaj 2, Piața Unirii Nr 1 📍 Bucuresti, Băneasa Shopping City, Parter - Zona Feeria 📍 Bucuresti, Băneasa Shopping City, Etaj 1 📍 Bucuresti, SunPlaza, Parter, București #botez #costumasbotezannebebe #fypシ #welovekids #bebe ♬ Somewhere Only We Know (Remix) - Angga Sky

Dragii nostri viitori parinti, stiti unde ne-ar placea sa va organizati voi nunta?


Undeva departe, la munte. Am aflat ca acolo este aer curat. Ne-ar placea sa fie prezenti si bunicii nostri, nasii si cativa prieteni pe care ii vom cunoaste si noi cand vom ajunge pe lume. Ne-ar placea sa si locuim acolo cu totii, intr-o statiune montana. Am auzit ca ne intalnim cu multi iepuri salbatici, cu vulpi, poate si cu ursi. Dar stim ca ne aparati voi! Nu ne e frica.


Stim ca este o adevarata sarbatoare pentru voi nunta asta si mai stim ca imediat dupa, la scurt timp de fapt, la ceas de seara, undeva pe pontonul unui lac, planificati venirea noastra pe lume.

AnneBebe - Costum 5 Piese Bleumarin Cu Carouri Ceremonie Baiat LaKids 1767

Oricum, sa stiti ca vrem sa ajungem in timpul verii. Se intampla ca unii dintre noi sa ajungem iarna si nu ne place sa va vedem pe voi, mamicilor iubite, ca tremurati cand iesiti cu noi la plimbare sa luam aer proaspat. Si nu vrem sa raciti. Ca doar sunteti mamele noastre. Si va iubim din tot sufletul.


Dar sa revenim la cum planificati voi sa venim pe lume si cum ne sarbatoriti aparitia. 


Tortul gigantic…


Asa cum va puteti imagina, primul lucru care ne atrage atentia cand ajungem la botezul nostru este tortul urias! Este ca si cum ni s-ar deschide o poarta catre paradisul dulciurilor. Dar stiti ce ne-ar placea sa facem cu tortul? Sa ne jucam cu el si sa-l punem pe fata ca sa radeti de noi si sa faceti poze pe care sa ni le aratati cand crestem.

rochita alba ceremonie

Dansul ciudat al adultilor. Un alt semn de intrebare pentru noi, bebelusii

@annebebe.ro Replying to @Ana-Maria ♬ original sound - AnneBebe.ro

O, si trebuie sa va spunem despre "dansul ciudat" al vostru, al adultilor!


Nu stim de ce va agitati atat de mult si faceti miscari atat de ciudate, dar este atat de amuzant sa va vedem pe toti! Unii isi misca picioarele in moduri ciudate, altii fac miscari cu mainile parand ca incearca sa alunge fluturi invizibili... Dar cel mai amuzant este cand vedem ca invitatii vostri incearca sa ne ia pe noi, bebelusii, in brate si sa danseze cu noi. Parca am fi papusi de dans! Asa ne tin!

rochie alba fetite

Exploram teritoriul…


Si ce aventura este sa exploram teritoriul! De la bufetul plin cu delicii si zapada de pe mese, la curtea plina de flori si culoare, descoperim tot felul de lucruri interesante. Unii dintre noi incearca sa impinga scaunele, altii fac prieteni cu fluturii care zboara prin aer, iar unii chiar reusesc sa se strecoare pe sub mese pentru a gasi comori ascunse - bomboane pierdute sau franturi de tort care ne-au implinit ziua!


Acum vrem sa plecam catre alte nunti, suntem asteptati de prietenii nostri. Stiti voi! Iulia si Marian, care nu au ajuns inca pe lume. Urmeaza, dar vor sa vada si ei cum planuiesc asta viitorii lor parinti. Asa ca, dragi parinti, sa nu va faceti griji daca ne vedeti dansand ciudat sau mancand tort cu mainile - pentru noi, aceste evenimente sunt doar o alta ocazie de distractie si aventura in lumea voastra plina de emotii si rasete.

@annebebe.ro

Explorând lumea prin ochii inocenți și rochițele minunate ✨Bucuria fetițelor adaugă nuanțe vibrante în fiecare zi! ❤️ www.annebebe.ro ____________________________________________ 📍 Bucuresti, Magazin Unirea Shopping Center, Etaj 2, Piața Unirii Nr 1 📍 Bucuresti, Băneasa Shopping City, Parter - Zona Feeria 📍 Bucuresti, Băneasa Shopping City, Etaj 1 📍 Bucuresti, SunPlaza, Parter, București

♬ Princess of My Heart - Revember

Pana data viitoare, sarbatoriti in stilul vostru unic si bucurati-va de fiecare moment! Ne intoarcem si noi in scurt timp pentru a incepe viata alaturi de voi, sau credeti ca scapati fara grija schimbarii scutecelor, a pregatirii micului nostru dejun etc? Nu, nicidecum.


Lasati usa deschisa! Poate dormiti cand ajungem. Macar sa putem intra in casa si sa ramanem pentru totdeauna.