Dragi parinti creativi! 


Bine ati ajuns in locul in care imaginatia voastra este testata intr-un mod haios si atat de incantator. Hmm, cred ca nici nu va trece prin minte la ce intentionez sa va provoc astazi. De fapt, aveti dreptate! Ati aflat din titlu. Dar asta nu inseamna ca nu va bucurati deja, asa-i? 


Oare v-ati intrebatit vreodata cum ar putea scutecele obisnuite sa devina adevarate opere de arta cu ajutorul vostru? 

Haideti sa descoperim impreuna in acest articol cum, invitandu-va totodata sa va alaturati si sa impartasiti idei si experiente!


Va invit astazi sa va alaturati intr-o competitie neobisnuita, dar atat de amuzanta incat s-ar putea sa vreti sa o repetati si cu alta ocazie. 

Va propun sa va inscrieti la Campionatul de decorat scutece si sa dati frau liber imaginatiei voastre.

Stiati ca puteti transforma orice sarcina de rutina intr-un spectacol de rasete si surprize?


Scutecul ca panza creativa


Care este primul lucru care iti vine în minte atunci cand te gandesti la scutece? Hmm, stiu ce ai gandit, dar nu, nu la asta ma refer. Si daca ti-as spune ca scutecele pot fi panze pentru creatiile tale? Cum ai decora tu un scutec pentru a-l transforma intr-o opera de arta? 


Prepara-ti un ceai sau o cafea, asaza-te confortabil si hai sa discutam despre asta! 

AnneBebe - Set 3 Scutece Textile Bebelusi din muselina Bumbac 100% Roz BabyOno 348/02

Cum se desfasoara acest campionat de decorat scutece? 


Haideti sa fim sinceri, ingrijirea bebelui nostru aduce cu sine o multime de sarcini repetitive si monotone. 

Dar cine a spus ca schimbatul scutecului trebuie sa fie plictisitor? Puteti alege sa pictati sau sa decorati scutecele curate, si sa le plasati intr-un loc al amintirilor in care peste ani va puteti amuza cu totii. 


Eu chiar ma intreb, oare ce poate fi mai distractiv decat sa decorati scutecele bebelusului vostru in moduri neasteptate si amuzante in acelasi timp? Puteti face asta acum in acest campionat. Va puteti demonstra abilitatile artistice si intrece intre voi care mai de care. Imaginatia nu treabuie sa aiba limite. Nu va ganditi la reguli. Stiti cum se spune, sky is the limit. 


Cum ar fi sa invitati si alti parinti la voi acasa si sa amenajati cate un loc special pentru fiecare? Ganditi-va si la aceasta idee. 


Stiti voi ca poate fi o ocazie perfecta sa va amintiti de copilarie sau sa va manifestati creativitatea latenta care zace in voi si pe care nu ati scos-o la suprafata pana acum?


Asa ca luati creioane colorate, carioci si un glitter stralucitor si incepeti sa transformati scutecele in minunatii artistice. 

Mai aveti nevoie de cateva scutece, de hartie colorata (optional), si neaparat de cel mic alaturi ca sa se amuze daca are varsta la care poate intelege ce se intampla.

AnneBebe - Scutece bebelusi din Muselina bambus gri 120 x 120 cm 537/01

 

Iata si cateva idei din care va puteti inspira sa decorati scutecele


Puteti desena unicorni sclipitori, supereroi zambitori, printi si printese sau puteti alege ceva mai simplu: emoji ca doar sunt la moda, fiind utilizate nu doar pe retelele de socializare ci si pe tricouri, sepci etc, personalizate intr-un mod dragut. Asa ca voi de ce nu le-ati aseza chiar pe scutece? Sau puteti trasa cateva figuri geometrice, pentru ca sunt mult mai simple. Va trebuie doar o linie sau un compas si cateva carioci. 


Puteti porni de la teme clasice precum animalutele de la ferma sau din casa voastra sau personajele din basme pana la interpretari contemporane si futuriste cum ar fi robotii sau navele spatiale. Ai la dispozitie o varietate de idei, poti cauta pe internet imagini ca sa va inspirati. 

Si, ce faceti cu aceste scutece dupa ce v-ati amuzat decorandu-le? Le asezati intr-o cutie de carton pe care notati ‘’Amintiri haioase’’ si o puneti la loc de cinste. Nu uitati sa faceti si cateva fotografii, pe care sa le asezati de asemenea in cutie.


Stabiliti si premiile de la bun inceput. In plus, poate fi ocazia perfecta pentru a va destinde si relaxa impreuna cu alti parinti, si consolida astfel relatiile dintre voi, creand un adevarat spirit de prietenie.

AnneBebe - Set 3 Scutece Textile Bebelusi din muselina Bumbac Si Bambus Roz BabyOno 397/01

Pentru pachete mobila bebe cu masuta de infasat CLICK AICI

Acum, ma intreb, care va fi reactia celor mici? 


Cum sa uitam de bucuria si uimirea pe care cei mici o vor simti cand vor vedea aceste creatii uimitoare pe scutecele lor?

Fiecare detaliu va aduce zambete si strigate de incantare transformand un moment obisnuit intr-o aventura magica pentru micutii vostri. De aceea, va recomand sa le pastrati ca amintire, desi sunt convinsa ca v-ati gandit la asta. Amintirile pe care le putem privi sunt uimitoare, chiar daca uneori aduc cu ele lacrimi.


Si acum mult asteptatele premii…


In final, ce premii si recunoastere ar trebui sa primiti, voi parintii, dar si copiii participanti la "campionatul de decorat scutece"? 


Va puteti gandi la o cina romantica in doi la un restaurant preferat sau chiar acasa? O excursie cu totii la munte sau la mare. Un picnic in parc. O fotografie inramata cu voi decorand un scutec, dar si cu cel mic alaturi. 

Sunt doar cateva idei la care ma gandesc acum. 

AnneBebe - Scutece bebelusi din muselina bambus verde 120 x 120 cm 537/03

In incheiere, va spun ca acest campionat nu este doar o competitie, ci o ocazie de a celebra imaginatia si creativitatea voastra. Este un moment de bucurie si amuzament in mijlocul sarcinilor zilnice, si o modalitate minunata de a crea amintiri de neuitat alaturi de cei dragi. 


Deci, parinti, pregatiti-va pensulele si culorile si intrati in lumea minunata a scutecelor desenate - unde orice este posibil si rasetele sunt garantate!

Este si o ocazie de a va conecta si de a va bucura de momente de creatie si veselie alaturi de copiii vostri. 


Va invit sa fiti parte din aceasta aventura a artei si creativitatii in familie si sa va impartasiti bucuria si experientele cu noi si cu ceilalti parinti! 

AnneBebe - Scutece Bambus Gri Bebelusi 120X120 cm 537/02

Haideti sa facem din fiecare scutec o opera de arta si sa pastram amintiri frumoase pentru totdeauna!


Si cand reusiti sa faceti acest campionat, impartasiti cu noi desenele. Asa inspirati si alti parinti de bebelusi sa risipeasca rutina de zi cu zi.