Vara este asteptata cu nerabdare cu tot ceea ce ofera ea mai bun. Se anunta plimbari nenumarate, vacante exceptionale si mult timp petrecut pentru a-i oferi tot ce-i mai bun puiului tau. AnneBebe iti sustine entuziasmul si face mai frumoasa asteptarea prin intermediul unor noi colectii cu haine de vara pentru fete, baieti si unisex, de care puiul tau sa se bucure in fiecare zi.

 

camasa alba baiat

Mayoral este brandul vedeta al sezonului cald si impresioneaza prin multe rochite vaporoase cu imprimeuri atragatoare, tricouri, geci si veste, incaltaminte confortabila, seturi de imbracaminte si multe alte optiuni pentru iesit in oras, la joaca sau pentru zilele festive.

 

Infrumuseteaza garderoba puiului tau cu noua colectie Mayoral

Timpul trece cu viteza luminii, iar anotimpul cald iti va face resimtita imediat aparitia. Iar copiii nostri se dezvolta la fel de repede, ceea ce inseamna ca si preferintele lor vestimentare vor fi altele pe parcursul acestui an. Totodata, dincolo de a avea o garderoba in tendinte, cresterea acerba a copiilor transforma achizitia de noi produse intr-o adevarata necesitate. Iar parintii isi doresc in mod evident, tot ce e mai bun pentru ei in materie de confort si calitate.

Asa cum ne-a obisnuit, Mayoral este o marca de copii axata pe diversitate ce foloseste materiale de calitate superioara care aduce zambetul pe chipul copiilor in orice situatie. Colectia de vara nu este mai prejos si se axeaza pe cele mai fine si ergonomice articole de imbracaminte si incaltaminte, incepand cu varsta zero si pana la adolescenti.

 

rochita colorata fetita

Joaca, invatarea unor lucruri noi si deprinderea abilitatilor esentiale nu vor fi limitate atunci cand stilul lor este pus in valoare de articolele Mayoral. Parintii se pot mandri cu aspectul modern si atragator pe care il capata copiii lor prin piesele urbane sau cele de ocazie, fiind cea mai buna alegere.

 

Colectia de vara Mayoral pentru fete 0-12 ani

Vara aceasta, parintii si fetele care aleg Mayoral pot opta pentru multe rochite cu imprimeuri si croiuri deosebite. Revin in tendinte rochitele colorate cu flori, rochiile din dantela, cele cu buline si croiala indeosebi clos. Acestea le vor face sa arate ca adevarate printese, precum si pantalonii scurti pastelati si in culori intense inspirate din natura, topurile cu volanase si broderie sparta, alaturi de tricourile simple sau cele prevazute cu diferite aplicatii simpatice adecvate varstei lor.

 

rochita cu dungi pentru fetite

La capitolul incaltaminte de vara, Mayoral se evidentiaza printr-o serie de sandalute, botosei, balerini confortabili cu talpa flexibila si espadrile, ce se vor completa perfect cu hainutele proaspat lansate si purtate intr-un context larg.

Extrem de simpatice sunt si accesoriile care le vor evidentia cu usurinta tinutele, indiferent ca optezi pentru palariile de paie care le vor proteja de razele soarelui, la clamele de par cu fundite, dressurile si sosetele perfecte pentru serbare si evenimente speciale.

Colectia de vara Mayoral pentru baieti 0-12 ani

Colectia Mayoral pentru baieti este la fel de frumoasa si numeroasa, gandita special pentru bebelusi si baieti aflati in crestere. Pentru zilele racoroase poti alege dintre vestele de fas si gecile subtiri clasice sau reversibile. Confortul lor va fi asigurat in viata de zi cu zi prin intermediul camasilor casual, al tricourilor simple sau cu animalute si elemente geometrice, pana la pantalonii versatili din denim sau bumbac, lungi sau scurti.

 

vesta verde baiat

 

AnneBebe pune la dispozitia baietilor si seturi smart casual alcatuite din 2-4 piese, cu care se pot crea tinute variate pentru casa, afara la joaca sau de mers in oras. Aceeasi calitate premium se va regasi si in randul colectiei de incaltaminte din care nu lipsesc pantofii sport , botoseii din bumbac sustenabil si sandalele. Dar exista multe articole si accesorii destinate inclusiv pentru evenimente (nunti, botezuri, aniversari etc.).

Cu noua colectie de vara Mayoral disponibila pe AnneBebe veti fi gata sa dati startul celor mai tari experiente de anul acesta, fara compromisuri si fara griji. Descopera intreaga colectie in magazinul online sau in showroom-urile AnneBebe disponibile in Bucuresti.