Top 3 rochite albe Annebebe pentru mare eveniment

 

In fiecare an, exista un moment marcant pentru viata comunitatii din cadrul Bisericilor Catolice, care are loc in perioada Rusaliilor.

Anual, cu ocazia acestei sarbatori, copiii care au peste sapte ani, trec printr-o perioada de foarte mare insemnatate din intreaga lor viata de crestin: pregatirea pentru Sfanta Prima Impartasanie.

Camasa Alba Bumbac Cu Maneca Lunga

Sfanta Prima Impartasanie- reinnoirea fagaduintelor de la Taina Botezului

Momentul solemn este caracterizat de faptul ca ei primesc pentru prima data Sangele si Trupului lui Iisus, prin Taina Impartasaniei, reinnoind astfel legamintele primite inca de la Botez.

Copiii urmeaza o cale a pregatirii catehetice pentru prima Spovedanie si Impartasanie, pregatindu-se de-a lungul anilor prin ore de religie derulate in parohie. Daca un copil absenteaza la ora, se recupereaza prin pregatire individuala, inainte de a continua cu restul grupului. Pe parcursul catehezei, cei mici sunt instruiti pe calea crestinatatii, invata despre credinta, rostesc rugaciunile fundamentale si descopera sacramentul Botezului, a Impartasaniei si Spovedaniei.

Camasa Alba Maneca Lunga Baietei

Pregatirea de care au parte copiii depinde de mai mult aspecte. De modul in care se raporteaza copiii, cunostintele religioase, rapiditatea cu care asimileaza informatia. In cazurile in care micii crestini au fost la scoala si manifesta interes pentru orele respective, pregatirea se intinde intre sase si doisprezece saptamani, cu o frecventa intre 2-4 ore pe saptamana.

Asadar, primirea acestui sacrament implica multa truda, pregatire si dedicare din partea micilor crestini, iar pentru ca aceasta zi trebuie sa fie de neuitat, ei trebuie sa se simta speciali, drept pentru care, am pregatit cateva sugestii de tinute ce ar putea fi purtate in cadrul slujbei religioase, unde are loc oferirea Sfintei Impartasanii.

Camasa Crem Cu Maneca Lunga Baietei

Care sunt hainele ce trebuie purtate in ziua Impartasaniei catolice? Ce trebuie sa poarte baietii? Dar fetitele?

Se obisnuieste ca preotul sa faca cunoscut modul in care copiii ar trebui sa se imbrace in ziua cu pricina.

Hainele albe au o semnificatie deosebita in contextul religios catolic,  Ei trebuie sa aiba chipul si asemanarea unor ingerasi, de aceea este sugerat ca fetitele sa poarte rochii albe, cu voal, dantele, margelute si cununa, iar baietii sa opteze pentru camasa alba si pantaloni de culoare alba sau neagra.

 

Asemenea momentului cand au primit Taina Botezului, hainele trebuie sa fie de preferat noi, insa spalate, curate, igienizate, calcate si pregatite pentru a putea fi purtate la marele eveniment. Copiii trebuie sa se simte confortabili, lejeri si comozi in hainele purtate, dar si speciali in acelasi timp.

De ce se poarta rochite si camasi albe? Ce semnificatie are tinuta alba?

 rochita alba

Culoarea alb, asa cum se recomanda a fi hainele purtate de copiii in ziua Primei Impartasanii, are o puternica semnificatie si anume, spalarea de pacat, care accentueaza marea puritate si inocenta a copiilor, in general. Este bine de stiut ca piesele vestimentare confectionate din materiale precum matasea sau satinul, tind sa fie de un alb mult mai puternic si impactant, iar tulle-ul, de exemplu, mai reduce din puterea culorii, estompand-o.

Rochie Alba Organza Broderie Flori

Recomandari de rochite speciale ce pot fi purtate de fete la slujba religioasa

Avand in vedere maretia zilei, fiind alaturi de botez, una dintre cele mai importante evenimente din viata copilului, venim in intampinarea dumneavoastra cu prezentarea unor modele de rochite pentru care puteti opta pentru a fi purtate de fetite:

Rochie Alba Broderie Bumbac Fete

Rochie Alba Broderie Bumbac

O rochita simpla, alba, dar de impact, cu broderie din bumbac nu va da niciodata gres. Atat rochia cat si detaliile sale sunt atent croite si cu siguranta, vor face ca micuta crestina sa straluceasca in ziua marelui eveniment.

 Pentru mai multe informatii cu privire la marimile disponibile, pret, material, livrare, acceseaza link-ul.

Rochie Alba Din Sifon Cu Volane & Cordon Cu Flori Somon In Talie Fete Abel & Lula

Rochie Alba Din Sifon Cu Volane

Aceasta rochita am putea spune ca este special conceputa pentru ziua Sfanta a Primei Impartasanii. Din sifon cu volane, rochia are un design unicat, pune in valoare trasaturile unei fetite delicate si surprinde inocenta acesteia.

Pentru mai multe informatii cu privire la marimile disponibile, pret, material, livrare, acceseaza link-ul.

 

Rochie Alba Organza Cu Broderie Dantela & Cordon Cu Flori In Talie Fete Abel & Lula

Rochie Alba Organza Cu Broderie Dantela

Intr-o astfel de rochie, cu siguranta o fetita nu se va putea simti altfel decat speciala si infloritoare. Rochia de culoare alba, are o broderie dantelata si un cordon cu detalii florale in talie si reuseste sa surprinda calitatea materialelor din care este confectionata si delicatetea designului.

 

Pentru mai multe informatii cu privire la marimile disponibile, pret, material, livrare, acceseaza link-ul.