Mami, cu siguranta, atunci cand te pregatesti pentru o sedinta foto cu micutul tau, fiecare detaliu conteaza. Unul dintre cele mai importante aspecte este alegerea tinutelor potrivite, deoarece acestea pot influenta in mod semnificativ rezultatul final al fotografiei. Fiecare mic gest, fiecare nuanta si fiecare textura vor contribui la crearea unei amintiri de neuitat.

Astfel, in acest proces de selectie a tinutelor, este esential sa iei in considerare confortul bebelusului, dar si aspectele estetice si stilistice pe care doresti sa le obtii in imaginile tale. Alegerea culorilor, a modelelor si a texturilor potrivite poate aduce o nota de armonie si frumusete in fotografiile cu cel mic.

Fotografii cu titlu de prezentare, 📸 credit foto: Andreea Gutiu Fotograf nou nascuti, bebelusi, copii, maternitate

 sedinta foto rochita

Iata cateva sugestii care sa te ghideze


Confortul primeaza. Asigura-te ca micutul se simte confortabil in hainele alese. Evita tinutele stramte sau care il pot irita.

Alegeri practice. Opteaza pentru haine usor de imbracat si de schimbat, pentru a nu stresa prea mult bebelusul si pentru a mentine un flux lin al sedintei foto.

Culori calde si luminoase. Culorile deschise si luminoase aduc un aer proaspat si plin de viata in fotografii. Opteaza pentru culori precum albul, galbenul, rozul pal sau albastrul deschis.


Texturi delicate. Alege haine cu texturi delicate si moi, care sa ofere un aspect placut si sa accentueze gingasia bebelusului.

Alege haine cu modele discrete sau cu culori uni, pentru a accentua frumusetea naturala a bebelusului.

sedinta foto rochie alba
Tinute cu body-uri si combinezoane simpatice


Opteaza pentru body-uri sau combinezoane colorate si cu imprimeuri adorabile. Acestea sunt confortabile pentru bebelus si adauga un element ludic fotografiilor. Renunta la alegerile safe, cum ar fi alb si negru, si indrazneste sa adaugi tinutelor celui mic o pata de culoare! Ai fi surprinsa cat de bine arata un body rosu sau verde!

Acestea pot fi folosite in diverse combinatii si look-uri, pentru ca cel mic sa se simta bine, si sa arate bine!

Un body ofera libertate de miscare, se aseaza frumos, nu trebuie sa ne facem griji ca la tricouri, ca pot sa arate urat daca ies putin din pantaloni fara sa observam.


Seturi cu pantalonasi si tricouri/ camasi

hainute casual sedinta foto bebe


Seturile cu pantalonasi si tricouri sau camasi sunt o optiune excelenta pentru o sedinta foto a copiilor. Alege culori vesele sau modele haioase pentru a adauga un plus de personalitate.Seturile iti usureaza viata deoarece tinuta este deja construita! Astfel tinuta este deja creata si cel mic trebuie doar s-o poarte, iar tu nu o sa mai fi nevoita sa gandesti o tinuta.

La fel ca tinutele creatr de tine chiar si aceste seturi au personalitati diferite la fel ca cei mici.
Poti alege un set cu tricou si pantalonasi mai simplu, in care cel mic poate sa se simta bine si sa arate chic. Desigur ca poti sa alegi un astfel de set mai elegant in care cel mic sa se simta atat bine dar sa arate si mai bine!

Uita-te doar putin in oferta noastra si o sa vezi o multime de idei pentru seturi. Avem seturi de hainute de la acelasi brand de exemplu, care se armonizeaza perfect, creand un efect unitar, care va da stralucire fotografiilor.

 

Costumase elegante pentru baieti

sedinta foto costumas baiat
Costumasele cu pantaloni lungi, camasi si sacouri sau pantaloni scurti cu bretele si sacouri sunt o alegere minunata pentru o sedinta foto de neuitat. Aceste tinute adauga un aer sofisticat si elegant imaginilor, evidentiind frumusetea si gratia bebelusului tau. In plus, faptul ca o sa-l vezi asa mic cavaler o sa te umple de madrie.

sedinta foto bebe tort
Rochite si fuste pentru fetite

 

Daca ai o fetita, poti opta pentru rochite sau fuste adorabile. Alege materiale moi si confortabile pentru a te asigura ca micuta ta se simte bine in timpul sedintei foto.

rochita pentru sedinta foto

Poti alege oricand o rochita eleganta, daca doresti o sedinta foto sofisticata, sau o rochita tip babydoll, dar doresti ceva mai jucaus.
Acestea aduc “miscare” si un aer mai dinamic tinutei. In functie de personalitatea celei mici, poti adauga o rochita simpla, in stilul lui Audrey Hepburn, sau o rochita de balerina, cu tul!

sedinta foto bebe rochita rosie

Poti chiar sa alegi din rochite cu floricele sau diverse imprimeuri care sa ofere tinutei celei mici un look mai interesant, iar astfel o sa creezi o tinuta mai vibranta si fotografii mai frumoase!

sedinta foto rochie rosie
Accesorii subtile

rochita sedinta foto bebe
Poti adauga cateva accesorii subtile pentru a completa tinuta bebelusului tau. De exemplu, o pereche de sosete cu modele dragute sau o bentita colorata pot aduce un plus de farmec fotografiilor. De cele mai multe ori, accesorizarea poate schimba total aerul tinutei si poate aduce oricand un aer chic tinutei si o sa-i ofere celui mic alegerea de a se exprima cu ajutorul accesoriilor.
sedinta foto baiat costumas

Haine neutre si clasice


Daca preferi un aspect mai simplu si elegant, opteaza pentru haine neutre si clasice. Alb, gri, si culorile pastelate sunt excelente pentru a crea imagini delicate si pline de emotie.

Eleganta poate fi expusa cu ajutorul vizualului, de aceea nu-ti fie frica sa alegi culorile.
In functie de personalitatea celui mic, chiar si acesta poate sa adopte un look minimalist, fara culori stridente.

costumas baiat mare

Intr-adevar, un look format din culori vibrante este interesant, dar chiar si o tinuta din culori neutre poate atrage priviri, deoarece lungeste silueta si ofera eleganta tinutei, acestea accentuand frumusetea naturala si inocenta a celui mic.

Indiferent de tinuta aleasa, asigura-te ca este curata, ca bebelusul se simte confortabil in ea, si ca nu este prea stramta sau restrictiva. Scopul principal al unei sedinte foto cu bebelusul tau este de a captura frumusetea si inocenta acestuia, asa ca alege haine care sa puna in valoare aceste calitati minunate, in timp ce acesta se simte confortabil.

costum baieti cu sacou

Hainute tematice

sedinta foto craciun hainute
Hainutele tematice sunt o alta optiune minunata pentru o sedinta foto de neuitat cu bebelusul tau. Acestea adauga un element de distractie si personalitate fotografiilor, transformand fiecare moment intr-o poveste cu totul speciala.
costumas tematica avioane

Pentru baietei, poti opta pentru camasi cu imprimeuri cu animale sau vehicule. Aceste hainute vor aduce un zambet pe chipul micutului tau si vor crea cadre amuzante si pline de viata. De asemenea, costumele populare sau cele ca de print sau cavaler, cu vesta si sacou, sunt perfecte pentru a evidentia farmecul si caracterul aventuros al baietilor.

 

hainute cu vesta baieti


hainute foto sanie

Pentru fetite, poti alege rochite cu buline, fundite, flori, printese sau zane. Aceste hainute vor adauga un aer de poveste si eleganta fotografiilor, transformand micuta ta intr-o adevarata printesa sau zana. Fiecare detaliu al hainutelor tematice pentru fetite contribuie la crearea unei atmosfere magice si pline de fantezie.

sedinta foto copil
Nu te gandii doar la o tinuta, alege mai multe

 

Poti sa aduci la sedinta foto atat un seturi mai simple, casual, dar si tinute elegante.
Nu trebuie sa alegi doar articole neutre sau doar body-uri, poti alege chiar si articole elegante, costume, rochite!


Astfel, acest lucru va face sedinta mai usoara atat pentru tine, cat si pentru al tau copil si o sa aveti o sedinta foto perfecta fara plansete si suparari!

rochita verde fetita sedinta foto
Pentru baietei, un costumas va atrage privirile la sedinta foto!
Este elegant si mai mult decat potrivit pentru o serie de fotografii care o sa ramana mult timp in amintirea celor prezenti.


Daca doresti totusi altceva care sa completeze un look festiv, poti sa inlocuiesti clasicul costum cu pantalonii cu bretele! Acestia o sa arate la fel de elegant si vei obtine sedinta foto dorita!

Evita sa aduci haine care pot sa distraga atentia de la chipul copilului!

Pentru ca atentia sa fie focusata mai mult pe copil decat pe haine, incercati sa evitati imbracarea copilului in haine care pot atrage atentia, precum hainele cu diverse logouri imense.

Sedinta foto trebuie sa aiba in prim-plan chipul copilului si sa imortalizeze personalitatea sa, nu brandul de la care este imbracat.

tinuta sedinta foto bebe
De aceea, este recomandat sa alegeti tinute simple, care sa puna in valoare fata si expresiile celui mic.


Alege imbracamintea in functie de locul in care se va desfasura sedinta foto!

Pentru o sedinta foto reusita, trebuie sa alegem imbracamintea in functie de locul in care alegem sa facem sedinta foto.


Daca sedinta foto are loc intr-o incapere, este necesar sa avem imbracaminte potrivita, pentru ca cel mic sa se simta confortabil si sa faca poze relaxat.
Daca sedinta foto are loc afara, este important sa adaptam tinuta la conditiile vremii.


In cazul in care este cald, trebuie sa alegem haine care nu il vor face pe cel mic sa transpire si sa se simta incomod, pentru ca acesta sa se bucure de sedinta.
Daca afara in schimb este mai racoare, trebuie sa ne asiguram ca cel mic are pe el un cardigan sau un pulover astfel incat sa nu fie deranjat de temperaturile mai scazute.

@annebebe.ro Replying to @user7045169610552FLORICICA💓 ♬ No Dia das Crianças Você É Minha Luz - Viral Sounds & DJ Viral BR


Descopera materialele ideale pozele perfecte



Nu ezita sa aduci denim la sedinta foto! Acesta poate sa adauge structura pozelor si sa puna in valoare micutul!

Nu-ti fie frica si adauga inclusiv tricot in tinuta puiului tau deoarece acesta va arata uimitor in poze! La fel, materiale minunate pentru hainutele de la sedintele foto pot contine tull, bumbac organic, dantela, matase si altele.

In concluzie, nu uita ca in timpul sedintei foto sa pui valoare copilul, si sa-i accentuezi frumusetea si personalitatea cu ajutorul hainelor.


Hainele trebuie sa fie simple, colorate, sa-i scoata in evidenta frumusetea si chipul angelic, fara logo-uri sau imprimeuri care pot distrage atentia.


Stim cat de dificil este sa organizezi tinutele potrivite pentru puiul tau, pentru a putea imortaliza momente perfecte de care sa va aduceti aminte mult timp de acum incolo. Dar, la noi o sa gasesti foarte usor inspiratie ca sa-ti fie usor sa organizezi o sedinta foto confortabila si placuta.