Termeni si conditii

S.C. ARTCONFEX S.R.L. este o societate romaneasca, cu capital 100% romanesc, cu sediul social in BUCURESTI, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/854/2000, avand codul unic de inregistrare RO12643450

I. Accesul la site

Accesul site-ului www.annebebe.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor si implica acceptul dumneavoastra cu privire la acestia, reprezentand o intelegere intre parti. Incalcarea acestor Termeni si conditii reprezinta o infractiune. S.C. ARTCONFEX SRL isi rezerva dreptul de a cere despagubiri sub forma legala celor care au incalcat aceste reguli.

Informatiile oferite pe acest site sunt gratuite. Toti utilizatorii Internetului au acces la acestea.

II. Copyright

Continutul (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site) NU poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris, al S.C. ARTCONFEX SRL. Acesta este proprietatea S.C. ARTCONFEX SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. ARTCONFEX SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

III. Informatii personale

Utilizatorii trebuie sa introduca date adevarate, exacte si complete despre acestia. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra. S.C. ARTCONFEX SRL va utiliza informatiile introduse in formularul de comanda in interes propriu. Aceste date nu vor fi facute publice. Utilizatorii au dreptul de a-si modifica informatiile introduse la efectuarea comenzii. Dar daca se constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru utilizatorii acorda lui S.C. ARTCONFEX SRL dreptul de a folosi sau distribui aceste informatii.

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate actiunile care decurg din accesarea contului si utilizarea parolei personale. S.C. ARTCONFEX SRL nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

IV. Securitatea datelor personale

Datele clientilor vor putea fi utilizate de catre S.C. ARTCONFEX SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, etc.

Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. ARTCONFEX SRL se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. ARTCONFEX SRL.

S.C. ARTCONFEX SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de:

Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.

Legea nr. 365/2002 cu modificarile aduse prin legea nr. 121/2006 privind comertul electronic.

Ordonanta nr. 130/2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

 

Datele cardului bancar (numar de card, data expirarii, etc.) NU  Vor Fi Solicitate sau Stocate pe serverele S.C. ARTCONFEX SRL .

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.ANNEBEBE.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.ANNEBEBE.RO, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.ANNEBEBE.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

V. Site-ul Annebebe

Site-ul www.annebebe.ro este un magazin online pus la dispozitia clientilor de catre S.C. ARTCONFEX SRL.

VI. Pret

Preturile prezente pe site includ TVA (24%).

Preturile sunt actualizate lunar. Valoarea facturii va fi cea din momentul confirmarii ei de catre unul din operatorii nostrii.

VII. Modalitati de plata

Plata se poate efectua:

Numerar sau cu cardul prin POS, pentru comenzile care se ridica de la mag. Anne Bebe  din BUCURESTI ( COCOR Dep. Store –et.5 si UNIREA Sh. Center –et.3 )

Prin OP (ordin de plata) sau transfer bancar in baza facturii proforme emise de S.C. ARTCONFEX SRL. Factura proforma va fi emisa in momentul efectuarii comenzii si poate fi gasita in e-mail-ul de confirmare sau in contul Annebebe. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii prin e-mail la office@annebebe.ro, atasand o copie a OP-ului.

Ramburs, agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor.

NU se primesc comenzi online cu cardul de credit/debit.

VIII. Livrarea comenzilor

Termenul de livrare a produselor achizitionate de pe site-ul www.annebebe.ro este de 12-48 ore din momentul confirmarii comenzii. In anumite situatii, S.C. ARTCONFEX SRL isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului. In cazul in care clientul nu poate fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de 3 zile lucratoare, interval de timp in care se va incerca recontactarea clientului pentru a definitiva livrarea. Daca nici in acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata.

IX. Limitarea responsabilitatii

S.C. ARTCONFEX SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele daune rezultate din folosirea informatiilor de pe acest site.

S.C. ARTCONFEX SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.

S.C. ARTCONFEX SRL isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

S.C. ARTCONFEX SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care:

informatiile nu vor implini toate cerintele dumneavoastra;

site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;

calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, nu va satisfac toate cerintele.

S.C. ARTCONFEX SRL nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca S.C. ARTCONFEX SRL a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

orice alta problema legata de serviciile site-ului.

S.C. ARTCONFEX SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

Toate promotiile sunt valabile in limita stocului.

Informatiile despre produse sunt oferite cu titlu informativ. Acestea corespund realitatii in momentul introducerii acestora in cadrul site-ului si S.C. ARTCONFEX SRL nu este raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau schimbari aparute.

X. Actualizarea continutului

S.C. ARTCONFEX SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

Ultima actualizare a Termenilor si conditiilor: 30.05.2011 

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

Magazin bazat pe OpenCart
AnneBebe © 2019
ModernStore theme designed by metaGraphics